FASCINERENDE MARKETINGTRENDS VOOR INFLUENCERS

May 12, 2021

FASCINERENDE MARKETINGTRENDS VOOR INFLUENCERS

1. Investeren in beïnvloeders die video gebruiken.

Videoproductie is de nieuwste rage, en als je dat kanaal niet aanboort, loop je al achter de bocht. Terwijl de video-inhoud groeit, halen merken hun advertentiedollars met recordaantallen uit YouTube, vooral omdat ze geen controle hebben over waar en wanneer hun advertenties worden vertoond.

2. Meer transparantie.

Nu de overheid een waarschuwende toon zet en een hint geeft op mogelijk hardhandig optreden, doen grote merken en marketingplatforms extra inspanningen om betaalde partnerschappen en sponsoring bekend te maken. Een van de gemakkelijkste manieren om bekend te maken dat influencers worden gecompenseerd om uw merk te promoten, is door ze een #sponsored, #ad of # [merknaam] partner in hun post te laten plaatsen.

3. Nuttige inhoud maken in plaats van advertenties.

Contentmarketing is afgeleid van de vraag van mensen naar authenticiteit. Consumenten waren het zat dat traditionele advertenties tijdschriften, radio, tv en billboards verstopten. Toen, met de opkomst van dot.com, zorgde het digitale tijdperk voor een nieuwe stroom van advertenties die de vraag naar meer authenticiteit deed toenemen.

www.nextchapter.agency

https://www.nextchapter.agency/