EEN AANPASBAAR GEZICHTSMASKER AANPASBAAR VOOR ELKE BEROEP

March 2, 2021

EEN AANPASBAAR GEZICHTSMASKER AANPASBAAR VOOR ELKE BEROEP

Een Frans team onder leiding van ontwerper Dorian Etienne heeft een gezichtsmasker gemaakt dat dankzij zijn modulariteit gemakkelijk kan worden aangepast aan elk beroep. Het herbruikbare M-101-masker is gemaakt van milieuvriendelijke materialen die allemaal uit Frankrijk komen en wordt geleverd met een breed scala aan beschermende accessoires en bevestigingsmiddelen die gemakkelijk op het frame kunnen worden geklikt.

De inspiratie achter de M-101 kwam toen de vraag ernaar toenam en het bewustzijn groeide over de schade die maskers voor eenmalig gebruik aan het milieu konden toebrengen. Het M-101-masker functioneert als een systeem dat zich aanpast aan het beroep van de drager. Met behulp van een mobiele applicatie worden de maskers op maat gemaakt door middel van een 3D-scan van het gezicht van elke werknemer. Ze zijn er in een breed scala aan kleuren en patronen, met een filter dat visueel aangeeft wanneer het moet worden vervangen.

Naast het aanpassingsvermogen en de duurzaamheid, kunnen de maskers in slechts vijf minuten worden gesteriliseerd met behulp van een UV-C-decontaminatiekoffer. Het masker kan overal worden ontsmet, aangezien de koffer draagbaar is en een oplaadbare batterij gebruikt.

https://medisch-mondkapje.nl/

dgmondmasker.nl